Select Page

Ons team
van trainers

Onze trainers & coaches hebben ruime ervaring en zijn enthousiast, praktijkgericht en ondernemend.

Peter Schoemaker

Praktijkgericht, helder & humorvol

Peter heeft 33 jaar ervaring als trainer, coach procesbegeleider. Peter wordt geƫvalueerd als iemand met een boeiende en tevens luchtige manier van presenteren. Naast de werkzaamheden voor Synergie 1+1=3 verzorgde hij in het verleden trainingen en adviestrajecten voor NCATB, SBC en Boertien en Partners. Peter staat bekent als deskundig, enthousiast, praktijkgericht, helder en humorvol.

Ingrid Menheere

Enthousiast, energiek & stimulerend

Ingrid heeft 10 jaar rayon management ervaring in de Retail. Vanaf 2018 heeft ze besloten zich verder te ontwikkelen in het trainen en coachen van managers en medewerkers. Ze heeft de opleiding Bedrijfskunde en de studie Professioneel Coach met succes afgerond. Ingrid wordt geƫvalueerd als energiek, ondernemend , enthousiast en stimulerend.

Lennart Schoemaker

Vindingrijk, uitdagend & empatisch

Lennart heeft onder meer werkervaring als onderzoeker en marketeer in China, waaronder voor een startup onder leiding van topacteur Jet Li en Jack Ma (Alibaba). Lennart spreekt naast vloeiend Engels ook Mandarijn. Tegenwoordig richt hij zich op het verzorgen van cross-culturele vaardigheidstrainingen, webinars, en FIT incompany trainingen als partner van Synergie 1+1=3 in Shanghai en omgeving. Lennart wordt ervaren als enthousiast, empathisch, ondernemend, vindingrijk en uitdagend.

Zin om te beginnen?